Toutes les expériences Gevoelens

De opblaasboei sensatie in Serre-Ponçon

L'AncreBleue

Op zoek naar gelach en emoties in een idylisch kader? De opblaasboeien op het meer is het super evenement  met de famillie !

Bouees - © Sud Escapades

Het watersprookje

De fiere bergen steken uit boven het meer ! Het spektakel is grandioos. Het ballet van de opblaasboeien die   glijden, draaien, ze vermijden en ze aanstoten, zet dit juweel om in een schouwspel. De groep is ongeduldig, Het is de euforie !

 

Klaar…Gaan !

Jéremy geeft ons zijn laatste aanwijzingen om zwemmend bij de opblaasboeien te komen. Het is goed, we zijn er. Een glimlach op het gezicht, de stress en de opwinding vermengd zich. Geklemt op onze opblaasboeien, voordat er gas gegeven wordt, treffen onze blikken zich, en de glimlachen ook.

bouee - © Sud Escapades

Volle kracht vooruit !

Het touw, vast gemaakt aan de opblaasboei, spant zich… daar gaan we!!De adrenaline stijgt! De boot versneld. Het oneindige meer, de prachtige kleuren, de catamarans, de boten, de kanoes, ik schaterlach,  in een schuimbad. Ik vergeet alles, ik ben vrij !

Vasthouden aan de opblaasboei !

Ik versnel nog meer, ik vlieg op het water, ik stijg hoog op de golven van de boot! In de bochten is de snelheid vertienvoudigd Glijden in een pure toestand. Ik kan weer ademhalen tussen twee opgewonden lachsalvos. Wat een heerlijkheid !

bouees - © Sud Escapades
boueeS - © Sud Escapades
© Horue Movie

In het water !

Opgepast ! Een hoge golf doet me op dwarrelen, mijn hartslag versneld zich en ploef!! Een geimproviseerde duik vol in de verkoeling.. ! Ik laat me in het turquoise water drijven en geniet van de zonnestralen op mijn gezicht, de boot is er al.

 

Het welzijnsgevoel

Het wordt tijd om terug te gaan naar het strand, schommelend in de beschonkenheid van het moment,  de emoties vermengen zich tussen trots, geluk en vreugde.

U ook, laat u overtuigen door een koortsige ronde met een voortgetrokken opblaasboei of ontdek al onze andere  wateractiviteiten kijk onderaan

Filters 43 resultaten
Interactieve kaart
Voir les résultats
Filters
43 resultaten